back from Paris.

Kom hem från Paris igår! Hur glad blir man inte när man ser att dessa två skal kommit på posten?! Beställde dom innan resan och måste säga att jag är hur nöjd som helst med valet av skalen:)

image description

disney time.

Kolla vad Elin har hemma!!! Typ hur många disneyfilmer som helst!!!!!!!

 


outfits from lookbook.nuförresten...

jag bytte namn på min tumblr för ett tag sen om ni ville veta haha... nya adressen är www.mermaids-and-nymphs.tumblr.com !:)

sånt här gör mig så glad.

hur glad blir man inte när man loggar in på blogg.se och ser en sånhär fin kommentar??!! :D sånt gör min dag kan jag säga er!!

Anonym
om Klart!:
Men GUUD vad du är duktig! Jag sitter helt tagen framför datorn!!! För att vara ärlig satt jag och sökte på hur man ritar munnar, har själv börjat rita lite, och tycker det är riktigt roligt och vill lära mig mer. Där hittade jag en bild som ledde till din blogg! Mer än impad!

Prada.

om jag inte minns helt fel så har jag redan lagt ut något från prada ss 2012 här på bloggen, men idag när jag kolla igen kollektionen igen så insåg jag hur fin den faktiskt är!!!


ny design.

vad tycker ni om min nya design?? :D ingen jättestor förändring, men ändå...


yellow.

var och shoppade igår med korvarna Johanna och Linnea och hittade faktiskt en del. bla dessa två stickade tröjor nedan:) i inlägget under skrev jag ju att jag ville skaffa någon ljus stickad tröja och voila!
den till vänster är från vero moda och den till höger är från h&m!bilden gör dock inte färgen rättvis på den gula tröjan- i verkligheten är den mycket gulare!

RSS 2.0