Nicole Fox for Steve Madden

Så himla vacker människa, jag vet inte riktigt vad jag gjort om hon inte vunnit top model 13....kanske gått hem till johanna och bajsat i hennes trädgård eller nått...
Här är lite bilder från en fotografering för skomärket steve madden:



ååååhhh, skorna längst ner!!!

Nyast

Senaste inköpen från gårdagen:


En blus som jag funderar på att sy om, men har inte bestämt mig än...



ett brunt och ett oranget nagellack, har länge velat ha dessa kulörer...


Emilio Pucci

Gud va jag älskar detta märke, allt är ju fint för fan! hade jag haft några miljoner, hade jag haft några pucci plagg hemma, hehhee....



Akvarell

akvarellpapper, penslar och akvarellfärger...nu har jag allt!! nu kan jag äntligen måla lite andra bilder än med blyerts:D jag har faktiskt börjat på en bild redan, men lägger inte ut den. detta eftersom jag inte riktigt litar på min kunskaper, den kan ju bli som en bajs liksom...så det är bäst att vänta lite:)


Jordnära färger

I denna kollektion från Emilio Pucci är det jordnärafärger som gäller. I love it!!



Vad tycker ni då??

Provdocka

jag fick inte så mycket denna jul... men det spelar ingen roll, för jag fick en provdocka! var inte alls beredd på det eftersom jag inte önskat mig en.


Raina

jag vet att jag redan gjort ett inlägg med denna fantastiska person, men kunde ändå inte låta bli att göra ett till. dessa bilder är inte från top model och tycker faktiskt dom är hundra ggr bättre!
asså, jag blir typ tårögd, hon är ju så vacker!!!! vill också va så fin...



Vitt

köpte en väldigt fin blus på HM igår! + ett par örhängen och lite puder...



Vad tycker ni då??

Gode Gud

asså, herre, hade besöksrekord igår:D 23 läsare haha:) jag antar...hej alla nya människor!

Nörd

Asså, världens nörd jag är! satt typ hela dagen och ritade på denna, hehhehehe...





färgerna på bilderna är helt cp....
Vad tycker ni??

Smize

försökte två ggr att rita ett ansikte, gick skit. men efter att ha slängt de två dåliga satte jag mig och gjorde en tredje, och here it is!



börjar ändå likna nått, men inte färdig på lååånga vägar!(fattar inte vad som hänt under ögat, det där lilla strecket? kanske råka dreggla eller nått? (lät lite som om jag var kär i bilden...dreggla..liksom?))

Vad tycker ni??


Fransesco Scognamiglio

Lite vår inspiration, tänkte att jag köper en plastklänning till våren assnyggt!!!.....fast ne....det är snyggt, men jag ska inte skaffa mig en. men hade inte haft något emot att en gång få bära en av dessa:) och de andra små svarta är ju bara för söta!!



Vad du tucka va????


Monki

hittade denna på monkis hemsida, fy fan va snygg! gillar fransarna....:D



Vad tycker ni??

BCBG Max Azria fall 2011


Big shoes

tror inte det är så många som förstår hur skorna från Alexander McQueens ss kollektion ser ut innuti. man står faktiskt inte med foten  så att bara tårna är på marken....fattar ni?...:) i alla fall så står man precis som med ett par vanlig klackskor i dom, det som är speciellt med skon är att man byggt på så mycket på dom. asså platå mm.


När ni ser denna bild fattar ni nog precis:)


en härlig bild på kollektionen:)

Lockar

igår på nobel hade jag denna frisyr, lockigt! jag fick låna en locktång från Johanna:) denna bild är dock tagen på kvällen, efter att jag dessutom vart på m15 och kollat på min bror när han spelat, så det är lite ruffsigt...men ändå snyggt, asså det är nästan finare när lagt sig lite:D



jag var lite nervös faktiskt att håret skulle se jättekort ut, men det blev inte så pjåkigt:P tänk om man skulle vakna upp och ha detta självfallet varje dag, skulle döda för det!!!

Nobeldagen

idag på nobeldagen får man klä sig vackert!! på skolan är det nämligen nobelfirande för 9:orna på skolan då man får snygga till sig lite extra<3 blåa naglar blev det till min blåa klänning och svarta skor:)




Mörk, mörk, mörkbrun

riktigt mörkt blev det denna gång jag färgade håret, lite för mörkt kanske?... nej, det går nog ut lite när jag tvättar det en gång med schampo:)



det är svårt att få en bra bild:( detta duger väl, men ändå inte....ser inte riktigt ut såhär tycker jag:O

Raina Hein

Top models egna vampyr?? grymt vacker i alla fall!


Rätt så coolt ändå....

vet inte varför jag gillar denna kofta... rätt så ball är den ändå, fast inte på mig! den är ju rätt så lång i modellen så jag skulle väl bara se ännu kortare ut:( men på en lång fin människa, tex Elin:)
och halsbandet är ju också helt underbart, vell ha ett lite maffigare bohemiskt som man kan ha till vardags, men vill ändå inte lägga 100 kr på det, snyft....

Båda grejorna är från hm, kolla aldrig priset och orkar inte göra det nu heller....

RSS 2.0