Random Stuff

finns det något bättre än rostiga nycklar, vattenfolket, gamla böcker, drömfångare, bokskogar, flottar, vinterfrost, ballet, diamanter, indianer och den tecknade filmen atlantis??


My (new) Shoes

kan väl inte kalla dom nya skor, men relativt nya ändå...köpta för typ en och en halv vecka sen! och eftersom jag inte har något bättre att blogga om kan jag lika gärna visa dessa skor från skopunkten...asså, måste säga att jag älskar att skopunkten har erbjudandena som dom har- tag två, halva priset på billigaste paret eller tag tre betala för två♥ det var nämligen så att jag ville köpa två par skor, men kände attt det sved lite i plånboken....så då gick jag till skopunkten, dom har faktiskt en del jättefina skor(fast kvalitén suger).Versace

När jag funderar på vilket som är mitt favorit märke så börjar jag alltid tänka versace... det känns som om det aldrig finns några fel i kollektionerna. alla plagg känns väldesignade och genomtänkta, me love!
den senaste tiden har jag även börjat tycka om "to much-stilen" om ni fattar...vilket versace kör på ofta. alltså, det kan vara för mycket färger, detaljer eller material fast på ett fint sätt! fast gillar såklart fortfarande enkelt och stilrent, men det här neda till exempel, mumms...


(detta är lite från veraces sommar kollektion 2011)

Love This


Louis Vuitton

är så jävla sur på mig själv att jag inte lagt upp detta tidigare!! detta är en sommar/vår kollektionen för Louis Vuitton. kärlek till detta säger jag!!!! det är så vacket att man typ dör! såg nämligen reklambilden(nederst) i mars numret av Vogue och blev typ kär! kan ta fram tidningen ibland bara för att titta på den bilden, haha(något fel på mig?)
jaja, vackert...har valt ut detbästa, men var inte direkt lätt ville ha med allt typ...

   

Boyish

välj på pojkig stil eller astec nu i höst om du redan inte har börjat. här nedan ser du en helt rätt outfit till hösten! till den pojkiga stilen hör skjortor, stickade tröjor, "kostym skor", kavajer, "boyfriend" jeans, svarta jeans mm.
och till astec stilen vet ni redan(la ju in ett enormt kollage). då är det bara o shoppa då!!
          


Sytt en väst

Jag har sytt en väääst!! hahah... inget speciellt md det igentligen gjorde ju en för precis ett år sen snart. men denna är annorlunda såklart! för det första ingen luva(som det var på den andra jag sydde) och sen kan man bära den på typ hur många olika sätt som helst.... finns nämligen ett hål på vardera sida som är så stora att man kan sticka in ett skärp, kolla på bilderna nedan så fattar ni!!


såhär ser den ut utan skärp, eftersom hålen inte syns på sidorna kan man bära den såhär! (och om ni stör er på att ena sidan är längre än den andra kan jag meddela att det är meningen.)


nu kanske ni får en lite bättre bild av hur jag menar:D ena sidan är alltså "lös" från skärpet medans ryggen och den andra sidan är "ihop dragen" med ett skärp.


här har jag bara gjort tvärt om!


"ihop dragen" i ryggen men "utsläppt" där fram....


....och tvärt om dåra...

sen kan man göra på typ hur många sätt som helst!! det är bara fantasin som kan sätta stopp...(haha, fan vad fjantigt det lät...)


Outfits


dessa outfits gjordes för typ 2-3 veckor sen och har legat i någon mapp på datorn och skräpat. dags att lägga in dom på bloggen kanske!Ellie Saab VS Marchesa

även de stora märkena är inte hlet unika, jag har sett en del likheter mellan resort kollektionerna från Elie Saab och Marchesa.Marchesa till vänster och Ellie saab till höger.


Marchesa till vänster och Ellie saab till höger.


Marchesa till vänster och Ellie saab till höger.


RSS 2.0