Lyxigt med H&M

lite lyx från hm nedan:



Pas De Deux

en till ballerina! älskar att rita sånt här, tar ingen tid och är hur kul som helst...var även tvungen att skriva "pas de deux" i hörnet som betyder "inte två" på franska(använde google translate, så det kanske inte stämmer...) tyckte det passade med tanke på att en "låt" eller vad man ska kalla det ur Tchaikovskys nötknäpparsvit(vilka vackra ord jag använder) heter just så- pas de deux(det är balletmusik).

jaja, använde 6B penna men ser som vanligt ut som tusch på bild.

 

vad tycker ni??

Look alike

sorry för sugig uppdateringD: men har liksom inte haft tid för datorn en enda dag förs nu....

något som skrämmer mig är kändisar som ser ut som varan, inte bara kläder och hår, utan verkligen dragenD: finns en del sånna och tycker det är helt sjukt! kolla nedan bara:



America Ferrera- Jordin Sparks


America Ferrera- Jordin Sparks


America Ferrera- Jordin Sparks


Natalie Portman- Keira Knightley


Roselyn Sanchez- Nicole Scherzinger


Roselyn Sanchez- Nicole Scherzinger


Jessica Alba- Merlene Favela


Nina Dobrev- Victoria Justice


Nina Dobrev- Victoria Justice


Katy Perry- Zooey Deschanel


Zooey Deschanel- Katy Perry


Fattar ni vad jag menar?!?!

Balett, balett, balett...

nu åkte linjalen fram när jag ritade linjerna under, på förra balettbilden var ju linjerna helt sneaD:
även denna ritad med 6B! och måste säga att det blev inte helt fel dethär, dessutom var, och är fortfaranade, askul att rita balettdansöser- speciellt på detta sätt. jag vet inte riktigt vad det är som facinerar mig, men något speciellt är det ändå med balett, ballerinor och vackra tyllkjolar. för att inte tala om musiken<3 


Versace

Fan vad jag har grinat denna förmiddag under skolavslutningen! har typ cp-bilder på mig och några i klassen när vi försöker le fast vi gråter, haha...goa tider...nej, men det är tragiskt att veta att man aldrig mer kommer sitta i samma klassrum som min andra familj:(

hur som helst så fick jag en liten present från mammi och pappi!



lite parfymi och body lotioni!


Svan-inspirerad

nedan är lite från en vår kollektion(2011) som är svan-inspirerad och designad av David Koma!
me like...


Swan

denna vackra skapelse nedan är från givenchys haute couture vår-kollektion 2011, i övrigt är kollektionen lika så som denna klänning väldigt vacker! hela kolletionen är svan inspirerad med mycket fina transparenta tyger.



hela kollektionen ovan dåra...

Svar på kommentar...

någon undra vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, svar...hmmm....vet inte. tänker inte köpa något, utan tar något jag känner för den morgonen. anledningen är att jag tycker att det är larvigt att man ska springa och köpa nya kläder ock stressa för att se finare ut. förfan! det är ingen jävla skönhetstävling! skolavslutningen tar typ, vaddå, 1-2 timmar, då man ska sitta på en stol 80% av den tiden och titta på andra folk på en sen. ingen kollar på en eller ens bryr sig... så jag kommer bara ta något, kanske locka håret(gör det ibland till vardags också, så kan inte påstå att jag kommer göra det för "festlighetens" skull) och sminka mig som jag brukar. klart att det blir högklackat, men något jag har hemma i såfall som sagt(har det till vardag det med ibland, så...).

Siden-shorts och naturligt nagellack

nytt: siden-shorts och stickad tröja. två lack(röd/hallon och beige) och en myrrholja. två bikinisar(en baby-rosa/baby-lila typ och en svart som ni ser) på rea!



Leopard

tummen upp för Gagas helgalna och fulsnygga outfits! alla nedan innehåller leopard mönster...hon verkar gilla thierry mugler, typ allt i leopard är från höstkollektionen.
och jag måste säga att jag är KÄR i hennes hår, trodde inte de fanns en människa som kunde passa i platinblont och svart hår samtidigt, hahaa....men antagligen finns det en!


Summer

tre asfina klänningar från chloés sommar kollektion 2011!


Ballerina

en liten ballerina som jag ritade i helgen! serut att vara ritad med tuschpenna, men kan erkänna att så säker på handen är jag inte- skulle bara faila om jag försökte, hahaha... inte för att det var bättre att rita med blyerts(6B), ghorde ena benet för lång och sen var det svårt att sudda:( för att inte tala om linjerna under henne(typ golv) vafan? helt sneda:O


Beige

inte bara jag som gillar beige naglar...för om ni inte visste det så älskar jag det, så himla snyggt! har ett beiget nagellack från depend i färg 92. hur som helst så har jag sett att lady gaga, rihanna och även fergie har haft beigea naglar, love it! tycker faktiskt att det är fint att dom har spetsiga naglar...

vad tycker ni om beige naglar?

Chloé

något som stör mig- alltid beige, brunt, vitt eller någon ljus färg som är naturnära. chloé kör alltid på samma stil...visserligen är det fint, men lite variatin hade inte varit fel..



ovan är mina favoriter från höst kollektionen 2011!

Hippie VS Färgglatt


Mugler

detta är alltså mugler fall 2011!

man beöhöver inte ens beskriva allt nedan, det får tala för sig själv.
coolt att lady gaga, som bara är ca 160 cm, är minst lika vacker och lång som det andra modellerna, high heels is the shit!


Böcker

jag har köpt tre böcker! köper och läser aldrig annat än twilight hahaha.... men nu kände jag vafan, måste läsa något annat...
ni ser ju vad som fångar min blick, framsidan på en bok kan säga allt!



nu jävlar ska här läsas!

Den odödliga

igår kväll fram tills lite efter midnatt ritades det kan jag säga....var så trött att jag till slut bara slarvade, men trots det blev teckningen helt ok!


den blev lite "sne" i propotionerna, jag var typ för trött för att orka bry mig igår...
hur som helst ritade med... få se nu, hmm... 4H, HB och F tror jag....


The Dress

nu är överdelen heelt klar! är skitnöjd än sålänge:D tänkte börja sy kjoldelen nu med en gång...



vad tycker ni än sålänge?


RSS 2.0