Gröna saker som man måste älska


Min drömväska...

jag har hittat min drömväska, gud vad jag vill ha en!!!!! vet inte vart den kommer ifrån eftersom jag bara googlade orange väska....otroligt fin i alla fall, skulle gjort vad som helst för den....vad tycker ni??

Bikbok

jag gillar denna av någon anledning, fast ändå inte liksom...hahah....
vad tycker ni?


Ni får välja

tänkte byta design snarast, så knepade ihop lite olika headrar som är baserade på samma sätt...fast med lite olika krimskrams runt om. som vanligt fick jag beslutsångest och tänkte jag får väl göra några stycken som ni få välja mellan.

Kommer ha svart eller vit bakgrund beroende på headern ni väljer.

1:         2:          3:          

4:         5:          6:          

7:          8:         9:          

10:

snälla, ni måste rösta!!!!!


Vad är snyggast?         5cm          8cm          10cm        12cm         15cm      20cm

Ear cuff

jag är inget jätte fan av ear cuffs, tycker att det är snyggt på vissa och klara inte ear cuffs med kors... men nu har jag börjat bli lite kär i ear cuffs med fjädrar. fast det är inget jag skulle ha själv eftersom jag tycker att man ska ha kort hår om man ska bära likanade som nedan.


(fast minus krimskramset, silverkedjorna)

Jag har blivit kär....

....i 50-talets mode....
det började med badkläder, nu vill jag resa tillbaka i tiden! älskar verkligen de supertunna midjorna och de långa kjolarna.

O-M-G


Lady gaga?

jag försköker allt vad jag kan, men får inte till det:( jag har sutit typ 3 timmar med detta och ändå blir det inte bra. att avbilda lady gaga var det svåraste jag gjort...

för det första ser hon ledsen/ förvånad ut och för det andra ser det ut som en liten tjej, BAJS! det går inte, blir så förbannad!

 

plus att den ser så kladdig ut?!

50-tal

jag har kommit på att jag vill ha en enfärgad 50-tals baddräkt till sommarn! ingen prickig eller så, utan an vanlih hederlig, med volanger eller utan spelar ingen roll. funderar lite på färg....gul, svart eller röd är jag mest sugen på i alla fall...hoppas jag hittar någon till sommaren i alla fall!en vit hade ju inte vart fel, men man ser större ut i det så det är inte på tal.

Steve Madden

asså, jag har seriöst hittat ett par pumps som är så vackra att man dör!!! googlade runt på lite random saker, bla. beiga pumps, så kom dessa upp! från Steve Madden...kanske inte de billigaste...


Un, dos, tres!

har bara en sak att säga, vitt är fint, speciellt om det är virkat.Bite me

ännu en ny bild, älskar motivet så himla mycket! ritad med pennorna H, 2H och HB(favoriter).

jag vet att min uppadatring varit superdålig och jag kan inte lova ändrig på det. jag bloggar när jag orkar och vill och när jag väl har något att blogga om, annars blir det bara massa skitinlägg, hahah...


händer, händer, händer....vad ska jag ta mig till, får aldrig till formen och skuggningen på dem. så jäkla svårt och är inte nöjd med handen för ett öre!

det hade varit fräckare om blodet kunde målas i rött, men har inga bra pennor till det...det blev som det blev...ser kanske mer ut som hon dregglar?hahah...


RSS 2.0