couture: Jean Paul Gaultier spring 2012


princess.

Detta lilla konstverk(haha) blev klar i helgen! finns väl inte mycket att säga mer än att den är ritade med pennorna 2H, 4H och HB.


couture: Valentino spring 2012

c

Chanel ss 2012

Okey, denna vår/sommar kollektion var svår att förstå sig på. Jag tyckte att den kändes vintrig på något sätt (fast ändå inte)
Förstod att den var inspirerad av snäckor(pärlemor samt tygerna), men allt kändes ändå vintrigt och helt plötsligt när jag bläddrade bland bilderna kom där baddräkter och då blev det inte vintrigt i alla fall?
En del plagg kändes inte Chanel, de såg billiga ut, både stilmässigt och tygmässigt.
Tummen ner!! Fanns dock något fint(fanns 85 outfits att bläddra igen).



couture.

Tror jag ska köra en liten Couture-week här på bloggen. Med det menar jag att jag kommer slänga ut ett inlägg per dag där jag lägger ut mina favoriter från olika vår 2012 couture kollektioner.
Startar imorgon!!

blyerts.

jag har faktiskt ritat lite idag. gjorde klart en bild som jag började med igår, dock inget märkvärdigt...ni får se snarast!
och teckning nedan då... en bild jag började teckna för flera månader sen(i sommras, om jag inte minns fel). har inte funnit tid för den förs nu, men det är mycket kvar att rita på den så det dröjer väl innan ni får se en färdig bild av den här på bloggen. tills dess får ni nöja er med en halvfärdig!
är väldigt missnöjd med håret tyvärr...


Walt Disney Pictures.

den senaste tiden har jag fått någon slags nostalgiattack! jag har tittat på disneyfilmer, följer flera disney-tumblrs och har till o med ändrat bakgrunden på min dator till en bild av disneyprinsessorna!så under några dagars tid har jag knåpat ihop ett disney kollage, haha.... ångrar att jag ritade det på ett kopieringspapper och att jag inte skuggade så mycket. i övrigt inget jätteballt att skryta om....

bilden är dessutom jättesuddig och brusig, usch... (försökte typ redigera den lite, men frågan är om den inte bara blev värre)men jag hoppas ni har förståelse! jag har faktiskt ingen systemkamera och det var mörkt ute när jag tog den.


Chloè

en härligt fräsch vår/sommar kollektion från Chloé!

älskar de blommiga byxorna och även de gröna.


ett litet kollage.

några söta 50-/60-tals klänningar från diverse hemsidor ser ni här nedan. pasteligt, tjejigt och blommigt är inne i vår och sommar, tänk på det!!


tre snygga.

tre jättefina örhängen fån bikbok. gillar speciellt de i mitten!




nastygal.

snygg outfit från nastygal.com!



Versace.

trodde hela tiden att jag lagt ut versace ss 2012 här på bloggen, men insåg igår att så var ej  fallet.

gillar verkligen att kollektionen känns medelhavet! älskar snäckmönstrena och de tunna tygerna, liksom annorlunda men snyggt. håret känns sådär härligt hollywood-stylat och fungerar väldigt bra med den fräscha sminkningen.
och framför allt tycker jag att kollektionen kändes väldigt Donatella, vilket jag gillar!

till skillnad från många vår och sommar kollektioner bland de stora modehusen, nu 2012, är denna en av de få som känns modern för sin tid. en stor trend har ju blivit att inspireras av 50/60- talet, vilket är fint, men inte uttrycker modet för vår tid tycker jag. tycker att Donatella lyckades bra med att avspegla modern och samtidigt nytt i versace ss 2012! fö visst känns den väldigt modern?

så svårt att bara välja favoriterna ur kollektionen när man gillade allt! så fick bli ett långt inlägg.(dock är det här inte allt)


vilken disneyfigur är du??

haha, gjorde ett litet disneytest alldeles nyss! ni ser mitt resultat nedan. hahaha....prova själv, tog en stund men var askul!!!!!!!http://www.seabreezecomputers.com/disney/


Your results:
You are Genie
Genie
90%
Jasmine
75%
Thumper
75%
Timothy Mouse
73%
Ariel
72%
Megara
68%
Peter Pan
66%
Mickey Mouse
65%
Esmeralda
65%
Tod
61%
He's got the power to help others, but sometimes he wishes he had more freedom to help himself.


tycker ni att resultatet passade in på mig eller???

aztec.

såg dessa på nastygal.com och dog lite!


Donna Karan.

I början tyckte jag inte alls om plaggen från Donna Karan ss 2012, tyckte faktiskt det var fula grejer som enligt mig bara såg konstiga ut! Efter att ha klickat vidare kom jag till bodyn som modellen Karlie Kloss har på sig och då blev jag med ens nyfiken.
Kollektionen känns så "vild"(på ett bra sätt) och älskar håret samt sminket som är vädigt futuriskt, men samtidigt funkar det till afrika stylen. Långklänningarna är to die for också!


mönstat nertill.

allt är från nastygal.com:


Zac Posen.

gillar starkt Zac Posen spring 2012. dels för att plaggen ger en känsla av 60-talet- snitten samt korsetterna. tycker även om Hollywood vibbarna i de lyxiga tygerna. plus att jag länge(och fortfarande) tycker om "sjöjungfruklänningar".
allt detta i en kollektion med modern "touch" blir så fint!


here it is.

nu är som sagt kollektionen färdig skissad. är nöjd med resultatet och känner att jag fick ner allt jag ville på papper. dock känner jag att den kanske inte innehåller så mycket nytänkande och kreativitet. med det menar jag att det är ganska vanliga och bärbara kländer jag ritat... I nästa kollektion ska jag gå lite carzybanana, lovar!

skälvklart är det inte meningen att plaggen ska vara färglösa, men känner att jag förstör skisserna om jag färglägger dem.





och om ni undrar, ja det är banan-mönster!


Lana Del Rey.

när jag såg den här bilden på Lana del rey blev jag så jäkla sugen på att skaffa en usa-stickad tröja! tyvärr är det väldigt svårt att hitta en sådan tröja, men fann en usa- och en england-tröja på ginatricot.com.

den som hon har på sig ä dock snyggare än de från ginatricot(obviously). tycker att det är snyggare när ärmarna är mörkblåa och stjärnorna mindre....

                             




.

min vår/sommar kollektion är färdig skissad!!!!!!!!!!!!! yeey (kommer upp här på bloggen snarast)

nastygal.

vill verkligen ha dessa tre par skor från nastygal.com, men har tyvärr inte råd:(

mest av allt vill jag ha platådojjorna! har bestämt mig för att jag ska hitta de perfekta(till ett bra pris), och om jag inte gör det är mitt liv förstört.


do it like gaga.

                                                 på Lady Gaga: Tom Ford fall 2011                                                                                       klänning: topshop.com




                                                 på Lady Gaga: Gianni Versace                                                                                            klänning: topshop.com

spring/summer.

rubriken beskriver det nedan.


Mugler.

här nedan ser ni Thierry Mugler's vår kollektion 2012. gillar den, men inte lika mycket som höstkollektionen(den var genial)

känns som om allt ser nästan likadant ut och vissa tyger och plagg förstod jag mig inte ens på.


RSS 2.0