Katy Perry bär Marchesa

Har velat göra detta inlägg en lång tid nu, men har glömt av det hela tiden:P
Jag såg på VMA-galan att Katy Perry bar en väldigt underbar klänning från ett av mina favorit märken Marchesa! Klänningen hon bar är från Marchesas fall 2010! Verkar som om hon Katy också gillar Marchesa eftersom hon förra VMA-galan bar en annan klänning från samma märke.



Ni kanske undrar hur jag kan veta detta?? Jag kände nämligen igen klänningen, eftersom jag sett Marchesas kollektion på style.com! Lite nördigt kanske, men det bästa man kan göra om man vill veta mer om olika klädmärken är att googla!

Vad tycker ni??

Diva

Igår var jag hittade jag en väldigt vacker ring på glitter:D Asball! Jag skulle köpt stompfrar, men hittade ingen på bokiaD: Får väl leta på panduro, om det inte finns däa begår jag självmord! Nej, det jag jag inte... jag får väl beställa från någon hemsida på nätet i så fall:P Köpte ett par strumpbyxor på hm, som redan är sönder!! Fick typ 4 hål i dom när jag skulle ta på mig dom:C

 

Vad tycker ni om ringen??

(och jag ska försöka uppdatera bättre, jag har haft mycket att göra senaste tiden... mycket läxor + att Amanda från skåne var här i helgen...men jag kan inte låva något...)

Övning

En liten träning på att rita hår, bra?? Hur som helst har jag inte skaffat en stompfer än -.-' MÅSTE!!


Det är inte riktigt klart detta... ska göra klart det någon gång när jag har tid.... ska jag rita ansikte???

Vad tycker ni??

Cupcakes!

Asså, vem är bäst? Jag och Johanna gjorde världens finaste cupcakes!!


En av cupcakesarna jag gjorde!! (Fin bild?? Tagen med min lilla puttefnuttiga kamera:P)



Alla cupcakes!! Mina närmast i bild, johannas längst bort:)

Vad tycker ni??

Balmain

Balmain är ett av mina nya favorit märken, i alla fall älskar jag denna kollektion-fall 2010.
 Jag tycker designer Christophe Decarnin får kollektionen att hänga ihop på ett bra sätt med dom speciella urringningar och guldet. Kollektionen är lite barock/glam rocks inspirerad vilket hör till höstens mode!
Balmains höst kollektione är ganska sålik Emilio Puccis höt kollektion, ändå största skillnaden är vell att pucci använt sig av lite mer blåa och lila toner. Annars är det mycket glam rock över det båda kollektionerna.

På tal om kollektioner... jag funderar på att göra om det lilla jag har gjort på kollektionen är inte riktigt nöjd....jag har ju inte hunnit göra så mycket, typ knappt tre plagg:P Så det spelar ingen roll om jag kastar det och börjar om.... vad tycker ni??

NJUUUUT!!!!:

Detta var alltså det snyggaste från Balmains kollektion. Jag verkligen äääääälskaaaaar kollektionen, ni anar inte hur mycket! Men vad tycker ni??


Emilio Puccis snarlika kollektion(som jag också älskar):

Antingen är det en slump att dom gjort kollektionerna så lika eller så har någon härmat någon...?? För visst är kollektionerna lika!!!


Lady Gaga bär Alexander McQueens f 10

Lady Gaga bara inte bara den hemska kött klänningen på MTV VMA-galan, utan bar även en fin klänning från Alexander McQueens höstkollektion! Superfin kollektion enligt mig!!

Spana in alla vinnarna på MTV VMA-galan

Vad tycker ni???

Kött klänning?

Hallå? Kött ska man äta, inte ha på sig! Vad tänkte lady gaga igentligen med när hon går på MTV VMA-galan iklädd en kött outfit med en stor jävla stek på huvudet? Håret och sminket är fint men kött! Det ska man f*n äta!! Hon har ju alltid haft en speciell stil om man säger så... jag har alltid tyckt att det mesta varit fräckt och snyggt, men nu gick det över gränsen:o Och föresten, vad är det för skor hon har på sig??
Fast det finna sak jag gillar med klänningen- FORMEN! Jävligt snygg ändå:P Hade klänningen varit i tyg och hon inte haft en köttbit på huvudet skulle jag tyckt att hon var jättefin!:D

Spana in alla vinnarna på MTV VMA-galanSpana in alla vinnarna på MTV VMA-galan

Det kan ju inte va riktigt kött, men det ser jävligt äkta ut...?

Inspiration?

Asså, har ingen inspiration! tänkte att jag kanske skulla rita något under helgen... men så blev det inteD: Dessutom måste jag skaffa en del saker för att kunna rita ännu bättre bilder- stompfer, H och 7B penna mm. Men en viktig del är ju inspriationen... och just nu finns ingen:o vad f*n ska jag rita?? Några tips?? Annars får jag vell komma på något själv....


Stompfrar


Göteborg

Var i göteborg igår och shoppade lite:D Sen åkte jag, mamma och pappa till deras vänner i göreborg. Detta är anledningen till att jag inte kunde slänga in ett inlägg med det nyinköpta igår:P Men nu kommer det!



Tröjan övrst ser vit ut på bilden, det är den inte. Den är beige och är från zara.
Linnet är från monki, lite genomskillnigt:P
Tröja längst ner är också från monki, ser gigantisk ut:o den är inte så oversize... lagom är den...

Vad tycker ni???


White, long, beutiful dresses



Fem grymt snyyygga, vita, långa klänningar på fem vackra personer. Är det bara jag som tycker att beyonce ser ut som en barbie??? Asså, hon får en att känna sig som en bajskorv!! Grinar ju typ för att hon är så vackar:o Helt perfekt änniska:P 

Vad tycker ni om klänningarna?? Har jag bra smak??

McQueen



Min favorit klänning ur Alexander McQueens Fall 2010.


Vill ha!





Vill ha allt, men det har jag inte råd med D: allt är från H&M (såklart)

(de tre första plaggen är sååå wanna be alexander mcqueen)

Ur min garderob: LV

Finns inget att blogga om, men så kom jag på att jag kan slänga in ett ur min garderob inlägg:D Här får ni se min äkta Louis Vuitton väska, hahahahaha...



Det är ingen äkta, det förstår nog alla att jag inte har råd med:P Jag köpte den i Peniscola (spanien) när jag var där i somras:) Dock gillar jag den väldigt mycket, trots att den inte är äkta:o Formen är väldigt fin:D
(lite knölig är den, efter att ha legat i resväskan...)

Alice + Olivia resort 2011


Akta brillorna längst upp till höger...


Mun och näsa

Testar mig fram lite med olika tekniker.... resultatet:



Vad tycker ni??

Ca ett halvår sen

Herreguuuud! Asså, vilken skillnad. Finns inte så mycket att säga, bilderna säger ju en del....



NU




Jag tycker inte ens att nu-ögat är perfekt... finns en del människor där ute som kan rita ett öga 100 ggr bättre än mig.

Btw, har kommit på att jag behöver en stompfer för att skugga:o


RSS 2.0