Hussein Chalayan

visste ny att mycket av de galna kläderna lady gaga bär är designade av en välkänd avant grade designer? nu vet ni det:) hans namn är Hussein Chalayan och personligen tycker jag att det han skapar är helt fantastiskt!

ni vet ägget lady gaga gjorde entre i till grammy awards 2011- kläderna och om jag inte säger helt fel även ägget var designatav hussein chalayan.
Alexander McQueen

alltid lika bra kollektioner! detta är höstkollektionen 2011 och enligt mig finns det en del gobitar:) lite haute couture över ever en del plagg, mumms....


Vad tycker ni??

White

tar så jäkla lång tid att göra sånnahär bilder som nedan. blä! men ändå utsätter jag mig för det och blir så nöjd efter haha...

lite vit inspiration såhär när våren är på g!
allt är från bikbok, hm, monki och åhlens.


Me

hatar att lägga ut bilder på mig själv egentligen, eftersom jag tycker att jag ser så konstig ut på alla jävla bilder....men dessa nedan måste jag säga är helt ok! fast så har jag redigerat en del, fast bara ljus och färg mm.
vad tycker ni, "färg", "sepia" eller "svartvit"? vilken är finast?

Vogue.it


va inne på hemsidan vogue.it och kika runt. såg dessa fina saker och blev lite kär, haha....Erin Wagner

jag älskar verkligen bilderna nedan på Erin(som var med i top model 13) som Bryan Whiteley har tagit.

det finns så många människor som man skulle vilja ve, eller byta utseende med eller byta hela sitt liv med, en av dom är såklart Erin....hade liksom inte tackat nej till hennes utseende!Crazy hair-styles

allt går att göra till konst. till och med hår! sådant kallas avant-garde, finns även avant-garde inom mode och konst. det handlar bara om att ta ut svängarna helt enkelt, haha!


Kayla Ferrell

kayla, kayla, kayla....varför åkte hon ut ur top model förra måndan? hon var ju för fan den bästa, hon skulle vart med i finalen. men nä, nu kommer väl säkert Ann vinna(fula fan). 

                                        

Grönt

tog några timmar av gårdagen att måla denna. ingen jätteseriös bild, målad i akvarell. fick västa ideen på hur jag skulle göra ett mästerverk, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig, hehe....bilden gör inte färgerna rättvisa:( stör mig på det, bilden ser liksom lite dyster ut...i verkligheten är den lite gulare och grönare och ser sådär härlig ut, haha.... jag failade lite när jag skulle rita solstrålarna(ser ni dom?), jag visste inte riktigt hur jag skulle göra så jag bara gjorde något haha....de skulle vart lite gulare kanske dessutom är dom lite sneda.
vad tycker ni???

Alice + Olivia fall 2011

lite höstmode haha....

frisyrerna, sminket och modellen=perfekt!


Dolce & Gabbana

en kollektion som är fullproppad med vårens mode-vitt, virkat mm.- är D&Gs vår kollektion. mycket vacker!
en del godbitar, inte sant?


Hade inte varit fel

hade inte varit fel med en gul stickd tröja....


Ribbed sweater

Haute Couture

det som jag älskar med mode är att det finns så mycket olkia saker man kan designa och jobba med. haute couture eller high fashion är något av det mest fantastiska jag vet, hade inte vart fel att göra några couture kollektioner för att sedan fota! haute couture är mer konst än mode men ändå något jag är så förtjust i, det är så vackert liksom!

High Fashion by Karl Lagerfeld 09High Fashion by Karl Lagerfeld 05High Fashion by Karl Lagerfeld 04High Fashion by Karl Lagerfeld 06High Fashion by Karl Lagerfeld 03High Fashion by Karl Lagerfeld 08High Fashion by Karl Lagerfeld 01
(jag tror att alla bilder utom de två fösta är stylade av karl lagerfeldt, men är inte riktigt säker)

Dresses

från skisser till klänningar, rätt så kul bild:)


Spring 2011 Couture

2 vita, 2 svarta alla från Elie saab, allla fantastiska!


Government hooker

lady gaga-government hookerså jävla bra!

Tyg

ritade klart denna igår, inget speciellt. varken det bästa eller sämsta jag gjort. det ändå jag vet att jag absolut inte är nöjd med ögona. ritad med H och HB i alla fall.

jag håller faktiskt på med ett till porträtt just nu, som blir 100 ggr bättre tror jag:)vad tycker ni??

Lycka

är jag konstig om jag säger att jag kan bli lycklig av att titta på sånna här bilder nedan? jag blir typ helt lugn och glad och lycklig av någon anledning, hahah...speciellt den längst ner, grön och mösig liksom. tänk att bara vandra runt och titta på sådana här miljöer, bara för att titta ock tänka!
tyvär så blir jag alltid så rädd att jag typ skiter ner mig när jag ska gå i en skog ensam, haha....


Splash

det här är vackert! helt otroligt fint, vill också kunna måla såhär....

Zara

måste det va så dyrt på Zara:( jag skulle kunna köpa allt på deras hemsida, typ. i alla fall allt detta nedan!!!
vad tycker ni? hiss eller diss för allt detta?

Designen?

glömde fråga vad ni tycker om min nya design....så, what do you think? blev inga av headrarna jag tänkte ha från början....det blev helt enkelt för mörkt:O så kör på detta ljusa härliga, våriga/somriga!


Lady gaga

är det likt? jag vet inte själv, lite brett mellan ögonena kanske... och lite ihoptryckt ansikte? är inte supernöjd, men det var en såndär nyttig övning liksom. bara rita något som man vet inte blir helt perfekt. jag gillar den ändå måste jag säga:) håret tog alla mina sista krafter om man säger så (ändå blev det inte superbra)och inte nog med det skulle jag hitta på att pryda hennes kläder med små "stenar", jag gjorde det även fast jag inte orkade haha...
måste bara säga att den ser lite annorlunda ut i verkligheten- hennes arm som hon har bakom huvudet är något mindre, iallafall känns det så:O

hur som helst, ritade med pennorna H, 2H och HB...faktiskt mesr H, brukar oftast bli HB, men nej nu blev det H...

                   

vad tycker ni då???

1, 2, 3

tänk om allt detta bara kunde flyga hem till mig och landa i min garderob....RSS 2.0